Dansk Boligforsikring

Har du husket ejerskifteforsikring fra Dansk Boligforsikring?

Har du lige købt drømmehuset? Og har du gjort dig forestillinger om det dejlige familieliv, med villa, Volvo og vovse? Flere danskere får knust deres fremtidsdrømme, fordi de sparer ejerskifteforsikringen væk – og det kan blive dyrt, mener Dansk Boligforsikring.

Boligsalget er steget igen i 2017. Ifølge business.dk blev der i gennemsnit solgt 158 boliger hver dag i januar. Det er en stigning på næsten 10 % sammenlignet med tallene fra 2016. Men mens mange danske boligkøbere gør sig positive tanker om fremtiden i deres nyerhvervede husstand, skjuler en potentiel krise sig lige rundt om hjørnet. Boliger – nybyggede såvel som gamle – huser ofte skjulte skader og ulovlige installationer, der koster flere hundrede tusinder kroner at udbedre – og som boligejer, uden den rette ejerskifteforsikring, kan det blive en økonomisk uoverskuelig udgift.

Ejerskifteforsikring er hele prisen værd!

En ejerskifteforsikring kan erhverves hos Dansk Boligforsikring, der med en selvrisiko på kun 5.000 kroner er landets billigste. Dansk Boligforsikring tilbyder endda en udvidet ejerskifteforsikring, der løber i minimum 10 år, så du og din familie er sikret mod store byggeomkostninger, de færreste danskere kan betale. Det er nemlig en god ide ikke at spare forsikringen væk, når fremtiden skal planlægges. Ifølge Bolius er det netop det økonomiske aspekt af at være husejere, der skaber størst frygt. Og en manglende ejerskifteforsikring kan være den direkte vej til en ustabil økonomi.

”ulovlige installationer kan blive en dyr affære”, skriver Dansk Boligforsikring på deres hjemmeside. Og med udbedringer af husskader, der ofte løber op i mange hundrede tusinder kroner, er en ejerskifteforsikring din garanti mod økonomisk ustabilitet.